Úvod / Zmrzlina / Zmrzlinové směsi FREDOMIX®PREMIUM

 

 

Zmrzlinové směsi FREDOMIX®PREMIUM

 
 

Sortiment zmrzlinových směsí FREDOMIX®PREMIUM

Název Balení Obchodní balení Min. trvanlivost (měs.)
Citron 2 kg 14 kg (7 x 2 kg) 18
Pomeranč 2 kg 14 kg (7 x 2 kg) 18
Jahoda 2 kg 14 kg (7 x 2 kg) 18
Jogurt 2 kg 14 kg (7 x 2 kg) 18
Ostružina 2 kg 14 kg (7 x 2 kg) 18
Banán 2 kg 14 kg (7 x 2 kg)

18

Černý rybíz 2 kg 14 kg (7 x 2 kg) 18
Malina 2 kg 14 kg (7 x 2 kg)

18

Borůvka 2 kg 14 kg (7 x 2 kg) 18
Tvaroh 2 kg 14 kg (7 x 2 kg)

18

Bombardino 2 kg 14 kg (7 x 2 kg) 18
Ananas 2 kg 14 kg (7 x 2 kg)

18

Mango 2 kg 14 kg (7 x 2 kg) 18
Limetka 2 kg 14 kg (7 x 2 kg)

18

Kaktus 2 kg 14 kg (7 x 2 kg) 18
Zelené jablko 2 kg 14 kg (7 x 2 kg)

18

Nugát 2 kg 14 kg (7 x 2 kg) 18
Brusel 2 kg 14 kg (7 x 2 kg)

18

Lískový oříšek 2 kg 14 kg (7 x 2 kg) 18
Karamel 2 kg 14 kg (7 x 2 kg)

18

Meruňka 2 kg 14 kg (7 x 2 kg) 18
Pařížský krém 2 kg 14 kg (7 x 2 kg)

18

Italská káva bez kofeinu 2 kg 14 kg (7 x 2 kg) 18
Čokoláda 2 kg 14 kg (7 x 2 kg)

18

Pistácie 2 kg 14 kg (7 x 2 kg) 18
Lesní jahoda 2 kg 14 kg (7 x 2 kg)

18

Kokos 2 kg 14 kg (7 x 2 kg) 18
Višeň 2 kg 14 kg (7 x 2 kg)

18

Šmoulová s příchutí maliny 2 kg 14 kg (7 x 2 kg) 18

 

 

Návod na přípravu zmrzlinových směsí FREDOMIX®PREMIUM

a) studenou cestou bez pasterace

1 kg sušené zmrzlinové směsi rozmícháme ve 2 litrech studené pitné vody. Necháme asi 15 min. odstát, znovu promícháme, scedíme, vlijeme do zmrzlinového stroje a nášlehu zmrazíme. Vytáčíme do porcí, případně vaniček.

 

 Doporučení: před zmrazením zmrzliny v nášlehu směs ve vanách občas promíchejte. Takto připravená směs se může buď bezprostředně zmrazit ve stroji nebo ji můžeme před zmrazením uchovat při teplotě do +4 °C.

 

b) teplou cestou s pasterací

Smícháme 1 kg sušené směsi s 2 litry studené pitné vody, scedíme a  tepelně opracujeme. Technologický postup výroby musí zajistit po pasteraci následné zchlazení tepelně opracované směsi. Takto připravenou směs poté zpracujeme na mraženou zmrzlinovou směs. Směs se zchladí na teplotu +4°C do 90 min. po pasteraci. Směs lze bezprostředně zmrazit na teplotu -8°C a nižší. Zchlazenou , nezmrazenou směs lze uchovat nejdéle po dobu 48 hodin při teplotě do +4°C. Tato teplota musí být zachována i při její přepravě a rozvozu.

 

 

Všechny naše zmrzlinové směsi jsou bezlepkové.

 

Máte dotaz ke zmrzlinovým směsím FREDOMIX®PREMIUM?
Kontaktujte nás!

Telefon +420 494 678 224; +420 494 678 235
E-mail zmrzlina@bohemilk.cz