Úvod / Zmrzlina / Smetanový základ pro kopečkovou zmrzlinu

 

 

 

 

 

SMETANOVÝ ZÁKLAD PRO KOPEČKOVOU ZMRZLINU

 

 

Název Balení Obchodní balení Min. trvanlivost (měs.)
Smetanový základ  2 kg 14 kg (14 x 2 kg) 15
Smetanový základ  12,5 kg 1 6

 

 

Návod na přípravu zmrzliny 

2 kg sušené zmrzlinové směsi rozmícháme v 3 l studené pitné vody (doporučujeme použít mixér), tímto získáme základ, který scedíme a libovolně ochutíme ochucující pastou nebo dobře promíchanou ochucovací přísadou (ovoce, pasty, ořechy, karamel, kakao apod.) Po dobrém promíchání (doporučujeme použít mixér) přivedeme do výrobníku na kopečkovou zmrzlinu. Hotovou zmrzlinu k okamžitému vydávání uložíme do chladící vitríny na teplotu -12 °C až -14 °C. Pro delší uchování hotovou zmrzlinu zmrazíme šokově v šokeru při teplotě -24 °C a poté uchováme bez prodlevy v chladící vitríně. Přes noc nevydanou zmrzlinu uložíme na -18 °C a méně, abychom předešli defektům v podobě ledových krystalků. Pro opětovné servírování zmrzliny uložíme zmrzlinu na -14 °C.

 

Všechny naše zmrzlinové směsi jsou bezlepkové. 

 

Máte dotaz k Smetanovému základu pro kopečkovou zmrzlinu ?
Kontaktujte nás!

Telefon +420 494 678 224; +420 494 678 235
E-mail zmrzlina@bohemilk.cz